Etsimme sisällöntuottajia!

Oletko sinä etsimämme löytöretkeilijä? Tunnetko kotikaupunkiasi paremmin kuin muut? Kiinnostaako tiedonhaku ja tarinoiden kertominen? Viihdytkö kameran edessä? 

Haluaisimme tehdä lisää Cityspotting-seikkailuja – ehkä juuri SINUN kanssasi! Mahdolliset tulevat kohdekaupunkimme ovat: Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli ja Salo. Tunnetko näitä kaupunkeja? Haluaisitko tehdä niistä Cityspotting-seikkailun? 

Voit myös ilmiantaa itsesi muista kaupungeista kiinnostuneeksi tässä yhteydessä. Pääkaupunkiseutu? Tukholma?! Joku muu, mikä? 

Työnhakuprosessi on seuraava: Laita meille sähköpostilla avoin hakemus, joka sisältää kuvauksen itsestäsi ja osaamisestasi. Tee lisäksi meille yksi spottivideo, ja liitä se sähköpostiin. Ehkä tiedätkin, mistä on kyse! Videon mitta 1-4 minuuttia. Yllätä meidät jollain uskomattomalla mutta faktoihin perustuvalla stoorilla. 

Tarvitsetko lisätietoja? Voit lukea meistä lisää sivulta www.cityspotting.fi/pages/mika-cityspotting-1 Voit vilkaista spottivideon esimerkiksi tästä linkistä https://youtu.be/J4Yx_i1dORo, jos et ole vielä sellaista nähnyt. 

Lähetä meille hakemus + video tai mahdolliset kysymyksesi sähköpostitse 30.6.2023 mennessä osoitteeseen mikko@cityspotting.fi! Vastaamme kaikkiin hakemuksiin. 

June 07, 2023 — Tiina Pöytäniemi