Nyt on hieno tilanne: Cityspotting rekrytoi! Lue lisää ja hae! 

Miksi rekrytoimme nyt? Kahden hengen yrityksemme on ehtinyt tehdä parissa vuodessa paljon, mutta nyt kiinnostavia juttuja on niin paljon, että tarvitsemme apua! Etsimme hyvää ja kivaa ammattilaista työnimikkeellä "markkinointikoordinaattori" – mutta tarkempi työnkuva muovautuu valituksi tulevan henkilön kanssa vielä tarkemmin.

Tästä työpaikkailmoitukseen: KLIKKAA TÄSTÄ

Minkälainen meininki? Hyvä meininki! Haluamme tehdä hienoja juttuja, ja meillä on innostusta saada paljon aikaan. Samaan aikaan haluamme olla työpaikka, jossa on hyvä olla töissä. On tärkeää, että Cityspotting-seikkailijat ja meillä työskentelevät ihmiset voivat hyvin. 

Miksi meille kannattaa tulla töihin? Cityspotting-seikkailuja ovat käyttäneet jo useat tuhannet suomalaiset. Spottivierailuja on jo yli 50 000! Meillä työskennellessä pääsee työskentelemään kulttuuri- ja liikunta-alan innovatiiviseen ja kasvavaan pieneen yritykseen, jossa liikutetaan ihmisiä merkityksellisellä tavalla. 

Kiitos kun luit tänne asti, ja toivottavasti kohdataan!
Onko sinulla kysymyksiä suoraan meille? Ota yhteyttä nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta!

Paikka täytetään osana laajempaa Keski-Suomen Markkinointivirittämö -kasvuohjelmaa, jonka Aava & Bang Oy toteuttaa yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa RekryKoulutuksena.
September 06, 2022 — Mikko Rinnevuori