Cityspotting & Kosinta

Cityspottingin tuottajana Sami Toivanen pääsee tutustumaan moniin mielenkiintoisiin paikkoihin, mutta tämä kyseinen tarina jää varmasti ikuisesti mieleen. 

Viime helmikuussa Sami nimittäin sai puhelun, johon ei ollut ehtinyt vastata. Kun hän soitti pikaisesti takaisin ja ehdotti palaamista asiaan paremmalla ajalla, puhelun vastakkaisella linjalla oleva henkilö toivoi saavansa "kahdella sanalla" sanoa, mistä olisi kysymys. Moni ei pysty asiaa kahteen sanaan tiivistämään, mutta tässä tapauksessa se kuitenkin onnistui. Sanat olivat "Cityspotting" ja "kosinta". Ei jäänyt Samille paljon arvailuiden varaan, mitä tulee tapahtumaan.

Kahden sanan taktiikalla asia esitettiin myös sisällöntuottajalle Mikko Rinnevuorelle, joka teki osaksi Espoon seikkailua täysin uudenlaisen spotin. Cityspotting-seikkailuiden spotilla aukeaa tyypillisesti lyhyt spottivideo. Kosintaa varten tehtiin normaalilta spottivideolta näyttävä videopätkä upean kallionäköalapaikan yhteyteen.

Spotin tarina alkaa kuten mikä tahansa spottivideomme, joka etenee kohti yllättävää näkökulmaa juuri kyseiseen paikkaan liittyen. Tässä tapauksessa paikkasidonnainen yllätys oli astetta henkilökohtaisempi. Alun jälkeen video kääntyy kevyen vihjailevaan sävyyn kyseisen paikan merkityksestä monille. Lopullinen käänne on viittaus kosijan valitsemaan runoon ja parin elämästä otettuihin valokuviin, jotka meille oli lähetetty.

Vastaus kosintaan oli myöntävä! 

Cityspotting-tiimi kiittää luottamuksesta ja siitä, että olemme saaneet olla mukana tällä matkalla. Paljon onnea yhteiseen seikkailuun! 

 

Cityspotting on löytöretki oman kaupungin paikkojen ja tarinoiden löytämiseen. Se vie takuulla uusien paikkojen ja asioiden äärellä, sekä luo uusia merkityksiä aiemmin tunnetuille paikoille.

Antaisitko sinä tänä jouluna läheisellesi paketillisen löytöretkiä?

Tutustu lisää täällä!

November 20, 2023 — Tiina Pöytäniemi