Tamperespotting 

Mikä Tamperespotting?

Tamperespotting on aivan uudenlainen kaupunki-, luonto- ja liikuntakonsepti. Tamperespotting takaa tuhdin paketin kaupunkitietämystä, liikuntaa ja luonnon kauneutta ja vie käyttäjän varmasti paikkoihin, joissa hän ei ole ennen käynyt.

Tamperespotting on pelillistetty ja osittain draamallinen, jonka takia se aiheuttaa käyttäjissä liikuntasuhteen ja kotipaikkasuhteen kehittymistä positiiviseen suuntaan. Moniaistisuuden ja taiteellisen sisällön lisäksi käyttäjä myös oppii asuinympäristönsä ajallisesta kerroksellisuudesta.

  • Hinta 36€ (sis. alv.). Toimituskulut 0 €. Palvelussa ei ole uusia ostoja.
  • Maksutavat: Helppo ja luotettava verkkopankkimaksu tilauksen yhteydessä. Myös Smartum-, Edenred-, ePassi- ja Eazybreak-sovellukset.
  • Toimitus: Kun teet tilauksen, luomme sinulle tunnukset ja lähetämme ne sähköpostiisi. Voit käyttää tunnuksia 31.12.2021 asti.
  • Varmasti uusia, jännittäviä spotteja: Tamperespotting johdattaa sinut uusiin, yllättäviin näkökulmiin, liikuntatehtäviin, salaisiin luontopiilopaikkoihin ja tutkimusmatkailun äärelle!

Käyttö

Helppoa ja koukuttavaa. Kun avaat Cityspottingin älypuhelimella, näet kartalla spotteja. Spotit ja niiden sisältämä paikkasidonnainen sisältö avautuu heti, kun saavut paikan päälle. Et voi eksyä - palvelu toimii gps-paikannuksen avulla.

Spotit

Eräällä spotilla hypitään rantakiveltä toiselle, toisella tutkaillaan raunioita ja kolmannella tutustutaan kuuluisan arkkitehdin vähemmän tunnettuun helmeen. Liikunnallisia tehtäviä löytyy! Lisäksi spoteilla on aistitehtäviä, kognitiivisia tehtäviä, pulmia ja arvoituksia. Suunnan voit kuitenkin valita itse.

Seikkailu

Tamperespottingin kohteet eivät ole tavallisia turistinähtävyyksiä, vaan käyttäjä pikemminkin kurkistaa kulman taakse, ja löytää jotain aivan uutta. Tamperespotting-elämys jakaantuu pelillisesti useammille eri tasoille, joiden sisältämät kohteet saat auki menemällä paikan päälle. Mitä pidemmälle etenet, sitä syvemmälle konsepti sinut vie. Spotteja on Tampereella valtava määrä, yhteensä noin 80.

Katso tarkemmin mikä Cityspotting?

Kokemuksia Cityspottingista

Ai kelle tämä sopii? Kaikille, joita kiinnostaa ulkoilu, kauniit paikat, luonto, kunnon kohottaminen hauskalla tavalla, pelit, kaupungin historia, ja esim. itsensä sivistäminen kuntoillessa!"

"Parasta on, ettei tiedä mitä tuleman pitää. Tehtävät on laadittu hienosti ja innostuksella aiheita kohtaan."

"Itselläni ainakin tämä on vienyt suoraan ja ainoastaan aikaa pois ruudun ääreltä istumiselta!"