Mikä Cityspotting?

Cityspotting on aivan uudenlainen kaupunki-, luonto- ja liikuntaelämys, jossa pääsee uppoutumaan yksin tai yhdessä muiden kanssa oman kotikaupunkinsa luontoon, historiaan ja muihin ihmeellisyyksiin. Cityspotting takaa tuhdin paketin kaupunkitietämystä, liikuntaa ja luonnon kauneutta ja vie sinut varmasti paikkoihin, joissa et ole ennen käynyt. Matkalle mahtuu muutamia mysteerejä sekä kaupungin kätkettyjä helmiä.

Cityspottingin kohteet eivät ole tavallisia turistinähtävyyksiä, vaan käyttäjä pikemminkin kurkistaa kulman taakse, ja löytää jotain aivan uutta. 

Käyttö

Kun avaat Cityspottingin, näet kartalla spotteja. Spotit ja niiden sisältämä paikkasidonnainen sisältö avautuu heti, kun saavut paikan päälle. Eräällä spotilla hypitään rantakiveltä toiselle, toisella tutkaillaan raunioita ja kolmannella tutustutaan kuuluisan arkkitehdin vähemmän tunnettuun helmeen. Myös liikunnallisia tehtäviä löytyy! Suunnan voit kuitenkin valita itse. 

Cityspotting-spotit jakaantuvat useammille eri tasoille. Mitä pidemmälle etenet, sitä enemmän spotteja aukeaa. Paikkasidonnainen sisältö liittyy liikuntaan, luontoon, aisteihin, kulttuuriin, lähiympäristöön ja usein piilossa oleviin yksityiskohtiin. Lähde seikkailemaan!