Joka paikassa on kulttuuria, taidetta ja tarinoita

Cityspotting® sinun paikkakunnallesi?

Olemme kehittäneet uudenlaisen kotiseutuseikkailun, joka vie käyttäjänsä varmasti uusiin tuttavuuksiin ja paikkoihin.

Seikkailullamme on yli 3000 käyttäjää ja vierailtuja spotteja on yli 25000. Tämä tarkoittaa samalla yli 25000 kilometriä liikettä lähialueen luonnossa, kulttuurikohteissa ja historiaan tutustuen.

Lue alta tiivistetysti, kuinka seikkailumme toimii:

Kun käyttäjä avaa Cityspottingin®, hän näkee paikkakunnan kartan, jossa on spotteja! Spotin sisältö avautuu, kun käyttäjä menee paikalle.

Spotit on jaettu eri tasoille. Tasot, videot ja lisätiedot avautuvat, kun käyt spoteilla.

Spotilla avautuva sisältö liittyy juuri kyseiseen paikkaan. Spottien muodostama reitti on kuin kulttuurikirjasto autenttisissa paikoissa.

Mitä tämä edellyttää paikkakunnalta?

Ainutlaatuisen suunnittelupohjan ansiosta voimme toteuttaa seikkailun avaimet käteen-toteutuksena. Kun aloitamme hommat, seikkailu on jo kuukauden kuluttua käyttövalmis.

Meillä on kokemusta kunta- ja kaupunkiorganisaatioiden kanssa tehdyistä projekteista, ja ymmärrämme julkistoimijoiden hallintoa ja päätöksentekoa.

Tarvitsemme vain yhteystiedot ja mahdollisuuden tehdä yhteistä viestintätyötä kunnan viestintäkanavissa. Me tuotamme kaikki tarvittavat materiaalit.

Meillä on oma seikkailusovellus, joka toimii kätevästi mobiililaitteen selaimella. Löydät sen täältä: app.cityspotting.fi. Sovelluksen ylläpidosta ei aiheudu erillisiä kustannuksia kunnalle.

Toteutukseen kuuluu kunnan kanssa sovittu määrä seikkailuja jaettavaksi kuntalaisille, esimerkiksi kunnan työntekijöille.

Seikkailun toteutuksen kustannukset ovat kunnalle kertaluontoisia. Hintaan vaikuttavat kunnalle tilatut käyttöoikeudet, kunnan väkiluku ja spottien määrä.

Kun seikkailu on kerran tehty, on se saatavilla verkkokaupassamme myös matkailijoille. Pystymme yhdistämään alueenne spotit myös vuonna 2023 julkaistavaan valtavaan Cityspotting Suomi -kokoelmaan.

Paikkakuntasi kulttuuri- ja luontokohteet reititettynä

Usein kysytyt kysymykset

Teemme tätä nimenomaan rakkaudesta sisältöön. Paikkakunta-aiheisen tietovisan voitto on lähes varma, jos on pelannut Cityspottingin™ läpi!

Onko Cityspotting™ matkaopas, mobiilipeli, kulttuuriseikkailu vai taidesuunnistus?

Se on vähän tätä kaikkea. Olemme itse sitä mieltä, että meidän konsepti on uusi ja hieno, eikä se sen takia ihan kokonaan sovi mihinkään tiettyyn kategoriaan.

Kuinka paljon spotteja on?

Cityspotting™-seikkailut ovat valtavan laajoja. Tekemistä on moneksi kuukaudeksi. Paikkakunnasta riippuen spotteja on 3060. Viemme käyttäjän varmasti paikkoihin, joissa hän ei ole ennen käynyt.

Missä spotit ovat? Miten niille pääsee?

Spotteja on käytännössä joka puolella!

Kävellen tai pyöräillen pääsee tosi kätevästi, eikä autoa tai julkisia liikennevälineitä välttämättä tarvita.

Mitä sisältöä spoteilla on?

Spoteilla avautuu sisältövideoita, joilla kerrotaan paikasta, jossa käyttäjä sillä hetkellä on.

Sisältö ei ole kuitenkaan mitään tavanomaisen turistioppaan tai Wikipedian tietoja, vaan jotain jännittävämpää tai vähemmän tunnettua.

Eräältä spotilta löytyy paras salainen luontokohde, toisella tutkaillaan raunioita ja kolmannella tutustutaan kuuluisan arkkitehdin vähemmän tunnettuun helmeen. Myös liikunnallisia tehtäviä löytyy!

Miten Cityspottingia™ käytetään?

Cityspotting™ avataan kännykällä.

Kun käyttäjä avaa Cityspottingin™, hän näkee kartalla spotteja. Spottien sisältämän paikkasidonnaisen sisältön saa auki vasta, kun käyttäjä saapuu paikan päälle.

Kun käyttäjä on käynyt ensimmäisillä spoteilla, lisää spotteja aukeaa. 

Jokaisella spotilla on jännittävää juuri sen spotin sijaintiin liittyvää paikkasidonnaista tietoa, tarinoita tai tehtäviä.

Tarvitseeko käyttäjän ladata applikaatio?

Cityspotting™ avautuu kätevästi mobiililaitteen selaimessa, eikä käyttäjän tarvitse ladata taas uutta applikaatiota. 

Cityspotting™ toimii kaikissa selaimissa: Safari, Chrome, Firefox, Explorer ja niin edelleen. 

Ota yhteyttä

Onko sinulla lisäkysymyksiä, tai haluatko laittaa meille viestiä? Vastaamme viestiisi 24 tunnin kuluessa.