Käyttäjäkokemuksia

"Cityspotting on ollut mielenkiintoista ja on ollut mahtavaa löytää uusia hienoja paikkoja kotikaupungista. Sovellus on toteutettu hyvin ja olen suositellut tätä myös kavereille. Kiitos tekijöille!"

"Ai kelle tämä sopii? Kaikille, joita kiinnostaa ulkoilu, kauniit paikat, luonto, kunnon kohottaminen hauskalla tavalla, pelit, kaupungin historia, ja esim. itsensä sivistäminen kuntoillessa!"

"Kiitos tästä kokemuksesta. Cityspottailu on ollut rentouttavaa, opettavaa, virkistävää ja mieltä avartavaa. Etenkin tähän korona-aikaan spottailu on tuonut niin paljon iloa, että tuntuu, että tästä ei voi riittämiin kiittää. Aion kyllä jakaa tätä spottailun ilosanomaa eteenpäin ja toivottavasti tälle tulee joskus jonkinlaista jatkoa."

"Kiitos tästä matkasta! Helsinkispotting on parasta mitä minulle on korona-aikana tapahtunut. Ihanaa omaa aikaa ja samalla paljon uusia paikkoja ja tietoa Helsingistä, uutta tietoa myös paikoista, jotka entuudestaan tuttuja. Kiitos <3

"Etukäteen en tiennyt mitä odottaa ja tässä parasta on, ettei tiedä mitä tuleman pitää. Tehtävät on laadittu hienosti ja innostuksella aiheita kohtaan. Tarinankertojan pitänee itse olla innostunut esittelemästään aiheesta niin, että se välittyy. Tässä se on ollut toimivaa"

"Hirveän hienoa on ollut oppia tuntemaan kaupunkia paremmin. Toki kovin hyviä erityisesti ollut myös uusien liikuntapaikkojen ja puutaloalueiden löytäminen. Olen todella tyytyväinen."  

"Mä nyt voin myöntää että oon ollu koko alkuvuoden ihan hirveen laiska ja vätys, puhumattakaan nyt eristyksen aikakaudesta, niin se että innostun poistumaan ihan just vaan liikkuakseni johonkin on parasta!"

"Totesin juuri miehelleni, että tämä on itselleni ihan "rakastu uudelleen koti-kaupunkiisi" matka ja uuden kaupungin avautumisen tunnelmahan on ihan parasta."

"Miten te pystytte tietämään niin paljon Jyväskylästä ja latelemaan yksityiskohtia ilman leikkauksia?"

"Oli mukava päivä eilen cityspottaillessa. Askeleita kertyi huomaamatta 18000, vaikka pyöräiltiin ja scootattiin suurin osa. Suosittelen!"