Jyväskyläspotting

Osta tästä

Mikä Jyväskyläspotting?

Jyväskyläspotting on aivan uudenlainen kaupunki-, luonto- ja liikuntakonsepti. Jyväskyläspotting takaa tuhdin paketin kaupunkitietämystä, liikuntaa ja luonnon kauneutta ja vie käyttäjän varmasti paikkoihin, joissa hän ei ole ennen käynyt.

Jyväskyläspotting on pelillistetty ja osittain draamallinen, jonka takia se aiheuttaa käyttäjissä liikuntasuhteen ja kotipaikkasuhteen kehittymistä positiiviseen suuntaan. Moniaistisuuden ja taiteellisen sisällön lisäksi käyttäjä myös oppii asuinympäristönsä ajallisesta kerroksellisuudesta.

Lue lisää Cityspottingista!

Seikkailu

Jyväskyläspottingin kohteet eivät ole tavallisia turistinähtävyyksiä, vaan käyttäjä pikemminkin kurkistaa kulman taakse, ja löytää jotain aivan uutta. Jyväskyläspotting-elämys jakaantuu pelillisesti useammille eri tasoille, joiden sisältämät kohteet saat auki menemällä paikan päälle. Mitä pidemmälle etenet, sitä syvemmälle konsepti sinut vie. Spotteja Jyväskylässä on valtava määrä, yhteensä 75.

Kieli: Suomi
Laajuus: Arvio käytettävästä ajasta: 4-12 viikkoa
Sijainti: Pääsääntöisesti pyöräilymatkan päässä Jyväskylän keskustasta.
Jyväskylän kuntarajan sisäpuolella + ihan vähän naapurikunnasta.

Käyttö

Helppoa ja koukuttavaa. Kun avaat Cityspottingin älypuhelimella, näet kartalla spotteja. Spotit ja niiden sisältämä paikkasidonnainen sisältö avautuu heti, kun saavut paikan päälle. Et voi eksyä - palvelu toimii gps-paikannuksen avulla.

Spotit

Eräällä spotilla hypitään rantakiveltä toiselle, toisella tutkaillaan raunioita ja kolmannella tutustutaan kuuluisan arkkitehdin vähemmän tunnettuun helmeen. Liikunnallisia tehtäviä löytyy! Lisäksi spoteilla on aistitehtäviä, kognitiivisia tehtäviä, pulmia ja arvoituksia. Suunnan voit kuitenkin valita itse.

Katso Jyväskyläspotting -pääsuunnittelija Atte Niittykankaan esittely ja ajatuksia siitä, miksi Cityspottin on hyvä!

Jyväskyläspotting-suunnittelija Atte (esittely)
Miksi Cityspotting on hyvä?