Helsinkispotting

Mikä Helsinkispotting?

Helsinkispotting on aivan uudenlainen kaupunki-, luonto- ja liikuntakonsepti. Helsinkispotting takaa tuhdin paketin kaupunkitietämystä, liikuntaa ja luonnon kauneutta ja vie käyttäjän varmasti paikkoihin, joissa hän ei ole ennen käynyt.

Helsinkispotting on pelillistetty ja osittain draamallinen, jonka takia se aiheuttaa käyttäjissä liikuntasuhteen ja kotipaikkasuhteen kehittymistä positiiviseen suuntaan. Moniaistisuuden ja taiteellisen sisällön lisäksi käyttäjä myös oppii asuinympäristönsä ajallisesta kerroksellisuudesta. 

  • Nyt joululahjahinta 29 €! Alennus voimassa 6.12. asti. Normaali hinta 36 € (sis. alv.). Toimituskulut 0 €. Palvelussa ei ole uusia ostoja.
  • Maksutavat: Helppo ja luotettava verkkopankkimaksu tilauksen yhteydessä. Myös Smartum-, Edenred-, ePassi- ja Eazybreak-sovellukset.
  • Nopea toimitus: Kun teet tilauksen, luomme sinulle tunnukset ja lähetämme ne sähköpostiisi saman työpäivän aikana. Voit käyttää tunnuksia 31.12.2021 asti.
  • Varmasti uusia, jännittäviä spotteja: Helsinkispotting johdattaa sinut uusiin, yllättäviin näkökulmiin, liikuntatehtäviin, salaisiin luontopiilopaikkoihin ja meren äärelle! 

Käyttö

Helppoa ja koukuttavaa. Kun avaat Cityspottingin älypuhelimella, näet kartalla spotteja. Spotit ja niiden sisältämä paikkasidonnainen sisältö avautuu heti, kun saavut paikan päälle. Et voi eksyä - palvelu toimii gps-paikannuksen avulla. 

Spotit

Eräällä spotilla hypitään rantakiveltä toiselle, toisella tutkaillaan raunioita ja kolmannella tutustutaan kuuluisan arkkitehdin vähemmän tunnettuun helmeen. Liikunnallisia tehtäviä löytyy! Lisäksi spoteilla on aistitehtäviä, kognitiivisia tehtäviä, pulmia ja arvoituksia. Suunnan voit kuitenkin valita itse.

Seikkailu

Helsinkispottingin kohteet eivät ole tavallisia turistinähtävyyksiä, vaan käyttäjä pikemminkin kurkistaa kulman taakse, ja löytää jotain aivan uutta. Helsinkispotting-elämys jakaantuu pelillisesti useammille eri tasoille, joiden sisältämät kohteet saat auki menemällä paikan päälle. Mitä pidemmälle etenet, sitä syvemmälle konsepti sinut vie. Spotteja on Helsingissä valtava määrä, yhteensä 85.

Katso tarkemmin, mikä Cityspotting?

Kokemuksia Helsinkispottingista

"Ai kelle tämä sopii? Kaikille, joita kiinnostaa ulkoilu, kauniit paikat, luonto, kunnon kohottaminen hauskalla tavalla, pelit, kaupungin historia, ja esim. itsensä sivistäminen kuntoillessa!"

"Parasta on, ettei tiedä mitä tuleman pitää. Tehtävät on laadittu hienosti ja innostuksella aiheita kohtaan."

"Itselläni ainakin tämä on vienyt suoraan ja ainoastaan aikaa pois ruudun ääreltä istumiselta!"